Evenimente

Vă așteptăm într-un cadru special din Centrul istoric al Brăilei

- Povestea Heaven's-

Bine ați venit la Restaurantul Heaven's din centrul istoric al Brăilei! De când ne-am deschis porțile în 2010, am fost o destinație de renume pentru cei ce caută o experiență culinară rafinată și un ambient memorabil.

Cu o capacitate de 120 de persoane în sala principală a restaurantului și o cramă intimă pentru 40 de persoane, suntem locul ideal pentru orice eveniment privat, de la mese romantice la întâlniri de afaceri și petreceri festive. Atmosfera noastră elegantă și relaxantă se combină perfect cu serviciul nostru impecabil și meniul nostru diversificat pentru a vă oferi o experiență gastronomică de neuitat.

La Restaurantul Heaven's, pasiunea noastră pentru gastronomie se reflectă în fiecare preparat. Folosim doar ingrediente proaspete și de calitate înaltă, iar bucatele noastre sunt pregătite cu atenție și creativitate de către bucătarii noștri talentați. De la preparate tradiționale românești până la specialități internaționale, fiecare gust este o călătorie culinară în sine.

Suntem mândri să oferim servicii personalizate pentru fiecare eveniment, încercând mereu să întâmpinăm și să depășim așteptările dvs. Echipa noastră dedicată este mereu la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta să planificați fiecare detaliu, astfel încât evenimentul dvs. să fie perfect din toate punctele de vedere.

Vă invităm să vă alăturați nouă la Restaurantul Heaven's pentru a vă bucura de o experiență culinară de excepție și pentru a crea amintiri memorabile alături de cei dragi.

- 2 Săli de eveniment -

Restaurant

Cramă

Hai să vorbim

Vă așteptăm cu brațele deschise să stabiliți o vizionare detaliată a spațiului nostru elegant, perfect pentru a găzdui orice tip de eveniment special, de la nunți romantice la petreceri de botez sau întâlniri de afaceri importante.

Adresă

Str. Școlilor, nr.2

Brăila

Program

Luni-Duminică

09:00 - 23:00

Sau contactează-ne prin intermediul formularului de contact

  Evenimentul tău

  Coș de cumpărături
  Sign in

  No account yet?

  Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
  Start typing to see products you are looking for.