Politica de confidentialitate

”Datele personale” sau ”informațiile personale” sunt orice fel de element de date care ne permite să te identificăm ca persoană. Prelucrarea datelor cu caracter personal este guvernată de către Regulamentul privind protecția datelor cu caracter personal (”GDPR”) și completat în România prin Legea nr. 190/2018.

Luăm confidențialitatea și securitatea datelor tale personale foarte în serios, iar acest document evidențiază: (a) datele personale pe care le colectăm de la tine, (b) cum intenționăm să folosim aceste date și (c) ce drepturi ai în legătură cu aceste date și cu prelucrarea lor.
Potrivit legislației, compania noastră, INTERIOR FURNITURE SRL, este operator de date cu caracter personal. Pentru ca datele tale să fie prelucrate în siguranță, am depus toate eforturile să implementăm măsuri rezonabile pentru a proteja informațiile tale personale.

Potrivit legislației, tu, persoana fizică beneficiară a serviciilor noastre sau persoana aflată în orice fel de relație cu compania noastră, ești o „persoană vizată”, adică o persoană fizică identificată sau identificabilă. Pentru a fi complet transparenți în privința prelucrării de date și pentru a-ți permite să îți exerciți cu ușurință, în orice moment, drepturile, am implementat măsuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date și tu, persoana vizată.
Acest site este proprietatea INTERIOR FURNITURE SRL, cu sediul în Brăila str. SCOLILOR Nr. 2, inregistrata la Registrul Comertului J09/954/2014 , avand CIF RO 33749071.

Informatia disponibila pe acest site despre INTERIOR FURNITURE SRL, despre produsele din portofoliul INTERIOR FURNITURE SRL este pe cât posibil corectă.
Informațiile publicate pe acest site au fost concepute în concordanță cu cunosțintele și convingerile noastre. Cu toate acestea, pot diferi în anumită măsură de situația de fapt, la un moment dat, deoarece depind de un grup de factori de natura competițională și macroeconomică care sunt în unele cazuri foarte dificil de actualizat constant pe acest site.

Accesul si utilizarea site-ului www.heavens.ro sunt supuse urmatoarelor condiți de utilizare și tuturor legilor aplicabile.
Continuarea accesului dumneavoastra la conținutul site-ului www.heavens.ro constituie un accept al termenilor si conditiilor site-ului.